SmultronSpel
Back to the Fruits

Back to the Fruits

Ett av Gamomats nya spel, Back to the Fruits, kommer verkligen att försöka ta oss tillbaka i tiden, med en frukt / klassisk stil av symboler. Samtidigt ser vi en mer modern inställning än du skulle ha fått från slots i det avlägsna förflutet. Sammantaget kommer det första intrycket att vara ett äldre spel, även om det släpps 2019.

Frukter och barsymboler är inte exakt vad du förväntar dig att se när du hör namnet Sizzling Hot, men Novomatic har på något sätt lyckats upprätta anslutningen och presentera oss för ett klassiskt tema för fruktmaskiner.

Försök verkligen ta oss tillbaka i tiden

Back to the Fruits får 5 rullar och 5 linjer, vilket handlar om det minsta antalet vinnande kombinationer som du hittar i ett modernt spel. Wilds och 3x multiplikatorer är de två funktionerna som introducerades i Back to the Fruits, men annars får du inget för spännande.

Back to the Fruits tar dig tillbaka till de gamla fruktmaskinerna med retro frukt-symboler och klassiska symboler som gyllene klockor och brinnande röda sjuor. Gamomat har emellertid gett detta tidlösa tema ett helt nytt utseende och kombinerar den traditionella frukten med ett fint djungeltema som ger massor av livliga färger till rullarna.

Inspirerat av klassiska trehjulsspelautomater sparkar Back to the Fruit upp saker och ting med en modernare inställning av fem rullar och tre rader, med bara fem vinstlinjer på varje snurr. Det finns också en glittrande vild symbol för diamanter som kommer att ersätta symboler när en vinnande kombination kan bildas samt en multiplikatorfunktion som också kan multiplicera vinnande kombinationer med 3x.

Bland djungelns tjocka bladverk och ljusgröna blad finns symboler som vattenmelon, druvor, apelsiner, citroner, körsbär och den klassiska röda sju och gyllene klockan. Vildsymbolen är en glittrande diamant som endast kan visas på rullar två och fyra. Det vilda kommer att ersätta alla symboler för att slutföra en vinnande linje.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om Back to the Fruits

Title Back to the Fruits
Game Platform Unknown
Lines 5
Game Features Multipliers
Min / Max Bet 0.10 / 6.00
Reels 5
Rows 3
Technology HTML5
Graphics 5/10
Sound Effects 5/10
Entertainment 5/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Fruktmaskiner på Nätet
Lucky Little Gods

Lucky Little Gods

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lucky Little Gods från Microgaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Mystic Wheel

Mystic Wheel

Mystery, magi och norska legender är på agendan när du kommer in i riket för detta fantasytema slot Mystic Wheel skapat exklusivt för Red Tiger

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Mystery Fruit

Mystery Fruit Slot Game

Play the great Mystery Fruit Slot Game and enjoy one of the most popular casino fruit machines here on SlotsHub

Läs mer

Black Knight

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Black Knight från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Wizard of Oz

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wizard of Oz från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Jackpot

Klicka här och spela gratis