SmultronSpel
300 Shields Extreme

300 Shields Extreme

300 Shields, som ursprungligen släpptes 2014 av NextGen Gaming, blev en massiv hit i iGamingens värld när det släpptes och är fortfarande ett av de mest populära spelen på marknaden idag. Det enkla konceptet i kombination med extrem volatilitet och enastående vinnande potential har förvandlat det till en kultklassiker. Det är en online-slot som har genererat några av de mest häpnadsväckande skärmdumpar och videor med stor vinst någonsin.

Sizzling Hot online är faktiskt en traditionell spelautomat på webben. Men istället för de tre hjulen med gamla saker, kommer det med fem rullar. Men det innehåller också traditionella symboler för klockor, 7s, barer och frukt. Det importerar traditionella funktioner hos de gamla klassiska maskinerna till de moderna femhjulsspåren.

Hit i världen

Löst baserat på den amerikanska fantasy-blockbusterfilmen "300", en fiktionaliserad bild av persiska krig, lanserar NextGen Gaming nu sitt Spartan-tema-slot med förbättrad HD-grafik, jämnare spel och med tillägg av ett bonusköpsalternativ såväl som ett spelalternativ.

Om du vet hur spel var när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra i en spak, kommer du definitivt att älska den gratis Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt med kortplatsen.

300 Shields Extreme är en online-slot från Next Gen baserat på den legendariska spartanska soldaten. I slaget vid Thermopylae kunde 300 spartanska soldater hålla över 100 000 persiska trupper. Striden har representerats flera gånger i popkulturen, och dess mest populära skildring är 2006-filmen 300.

Spelet gör ett bra jobb med att skildra den spartanska eran. Basspelet äger rum i ett fredligt fält, men gratissnurrens stridsbonus visar massor av action och blodutgjutning, och det finns till och med blodpooler som regnar ner rullarna. Det är ganska grafiskt, men det är den typen du kan förvänta dig från en plats baserad på spartanska krigare.

Med en massiv 300x vild multiplikator, en gratissnurr-funktion där du vinner extra snurr varje gång du samlar in sköldar och intensivt spel, kommer 300 Shields Extreme inte att göra dig besviken på den ursprungliga 300 Shields-spelautomaten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om 300 Shields Extreme

Title 300 Shields Extreme
Game Platform NextGen Gaming
Bet Levels 1
Theme Based on the comics "300"
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Reel Type Video slot reels
Min / Max Bet 0.25 / 12.5
Maximum Win Win up to 17, 773x your bet
Game Features Free Games, Multipliers, Battle Feature
Jackpot No
HD No
Ways to Win 25
Free Spins Yes
Coin Values 0.25
3D No
Lines 25
Wheels 5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna

Wild Turkey

Wild Turkey är ett videospel med 5 hjul, 3 rader och 20 insatslinjer med Free Spins, Wild-ersättningar och Stacked Wild-symboler i Free Spins

Game Spelmaskiner på nätet Macau

Klicka här och spela gratis

Slotmaskiner online Kings of Chicago

Kings of Chicago

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Kings of Chicago från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Cleo´s Wish

Cleo´s Wish

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Cleo´s Wish från Nextgen Gaming och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Sumo Spins

Sumo Spins

Spela videospelautomaten Sumo Spins och en mängd andra högt uppskattade nätkasinospel. Glöm för allt i världen inte att också kika på listan i blackjack

Game Slotmaskiner Gratis Spinna

Klicka här och spela gratis

Ring the Bells

Ring the Bells

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Ring the Bells från NetEnt och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis