SmultronSpel
300 Shields Extreme

300 Shields Extreme

300 Shields, som ursprungligen släpptes 2014 av NextGen Gaming, blev en massiv hit i iGamingens värld när det släpptes och är fortfarande ett av de mest populära spelen på marknaden idag. Det enkla konceptet i kombination med extrem volatilitet och enastående vinnande potential har förvandlat det till en kultklassiker. Det är en online-slot som har genererat några av de mest häpnadsväckande skärmdumpar och videor med stor vinst någonsin.

Sizzling Hot online är faktiskt en traditionell spelautomat på webben. Men istället för de tre hjulen med gamla saker, kommer det med fem rullar. Men det innehåller också traditionella symboler för klockor, 7s, barer och frukt. Det importerar traditionella funktioner hos de gamla klassiska maskinerna till de moderna femhjulsspåren.

Hit i världen

Löst baserat på den amerikanska fantasy-blockbusterfilmen "300", en fiktionaliserad bild av persiska krig, lanserar NextGen Gaming nu sitt Spartan-tema-slot med förbättrad HD-grafik, jämnare spel och med tillägg av ett bonusköpsalternativ såväl som ett spelalternativ.

Om du vet hur spel var när du var tvungen att gå ut för att sätta in ett mynt och dra i en spak, kommer du definitivt att älska den gratis Jackpot 6000-spelautomaten. Det är väldigt enkelt, det finns inget överdrivet eller onödigt med kortplatsen.

300 Shields Extreme är en online-slot från Next Gen baserat på den legendariska spartanska soldaten. I slaget vid Thermopylae kunde 300 spartanska soldater hålla över 100 000 persiska trupper. Striden har representerats flera gånger i popkulturen, och dess mest populära skildring är 2006-filmen 300.

Spelet gör ett bra jobb med att skildra den spartanska eran. Basspelet äger rum i ett fredligt fält, men gratissnurrens stridsbonus visar massor av action och blodutgjutning, och det finns till och med blodpooler som regnar ner rullarna. Det är ganska grafiskt, men det är den typen du kan förvänta dig från en plats baserad på spartanska krigare.

Med en massiv 300x vild multiplikator, en gratissnurr-funktion där du vinner extra snurr varje gång du samlar in sköldar och intensivt spel, kommer 300 Shields Extreme inte att göra dig besviken på den ursprungliga 300 Shields-spelautomaten.

Spelautomater med progressiv jackpott

I denna kategori ingår slotmaskiner där en viss del av omsättningen går in i toppvinsten, det vill säga den progressiva jackpotten. Detta innebär att vinsten kommer öka i takt med slotmaskiners popularitet, och jackpotten kan bli betydligt högre än på icke-progressiva slotmaskiner, vilket givetvis är en viktig orsak till att progressiva spelautomater är mycket populära.

Spelautomater på nätet

Det finns en uppsjö av olika varianter av spelautomater på nätet. Den mest grundläggande variationen står att finna i spelens uppbyggnad, där antalet spelbara hjul skiljer sig åt mellan olika slotmaskiner. En annan viktig skillnad är användningen av olika funktioner som symboler och bonusrundor. Olika automater är olika komplexa, men oavsett om du föredrar ett enklare, rakare spel eller ett som kan bjuda på fler överraskningar finns det någonting som passar alla. Ytterligare en viktig aspekt som skiljer olika slotmaskiner åt är vilket tema de använder sig av. Du kommer stöta på alla möjliga typer av teman, från action och skräck till djungel och sport odds. Bredden av teman är enorm, vilket bidrar till att göra spelandet fräscht och underhållande.

Information om 300 Shields Extreme

Title 300 Shields Extreme
Game Platform NextGen Gaming
Bet Levels 1
Theme Based on the comics "300"
Technology HTML5
Rows 3
Reels 5
Reel Type Video slot reels
Min / Max Bet 0.25 / 12.5
Maximum Win Win up to 17, 773x your bet
Game Features Free Games, Multipliers, Battle Feature
Jackpot No
HD No
Ways to Win 25
Free Spins Yes
Coin Values 0.25
3D No
Lines 25
Wheels 5
Graphics 6/10
Sound Effects 6/10
Entertainment 6/10
Game Library GameHub
Game Slotmaskiner Gratis Macau Spinna
Wolf Gold

Wolf Gold

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Wolf Gold från Pragmatic Play och som du kan spela gratis här

Game Spelmaskiner på nätet

Klicka här och spela gratis

Temperance

Temperance

Temperance är ett spel av Microgaming, som är en av de bästa utvecklarna av online casinospel. Det innebär att det inte bara finns många innovativa funktioner

Game Slotmaskiner Gratis Macau Pengar

Klicka här och spela gratis

Gratis slots maskiner Lucky Tree

Lucky Tree

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Lucky Tree från SG Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis

Klicka här och spela gratis

Mystic Wheel

Mystic Wheel

Mystery, magi och norska legender är på agendan när du kommer in i riket för detta fantasytema slot Mystic Wheel skapat exklusivt för Red Tiger

Game Slotmaskiner Gratis Mysterium

Klicka här och spela gratis

Super Monopoly Money

Super Monopoly Money

Smultronspel är stolta att presentera den fantastiska videospelautomaten Super Monopoly Money från Williams Interactive och som du kan spela gratis här

Game Slotmaskiner Gratis Pengar

Klicka här och spela gratis